Боядисване и шпакловка

След строителните и ремонтни дейности повърхностите трябва да се изравнят, като се отстранят и най-малките неравности, за да може след това покритието от боя да е равно и привлекателно.

Шпакловането се извършва при вътрешни повърхности. Помещенията, в които се извършва тази дейност, трябва да са сухи и да са затворени, за да не са изложени на външните атмосферни условия.

Нашите специалисти извършват шпакловане с качествени смеси и използват утвърдени и новаторски методи.

Видовете шпакловка, които извършваме, са изравняваща и финишна. Предлагаме шпакловане с теракол, с гипсово лепило и други материали. Изпълняваме фината финишна шпакловка с "Колоркит" или "Шиитрок".

Изпълнението и на двата вида шпакловка гарантира добре изравнена повърхност. С изравняващата шпакловка се запълват по-големите дупчици и пукнатини, така че да се премахнат всички дефекти по повърхността, които биха си проличали след боядистването. Финишната шпакловка образува гладката повърхност, върху която се нанася боята. Финишната шпакловка може да се нанася както ръчно, така и машинно, в зависимост от повърхността и сградата. След нанасянето на всеки слой шпакловка повърхността се изшкурва, за да се получи максимална гладкост.

Ако се изисква шпакловане на гипсокартон, използваме специална смес, която създава издръжлив слой, необразуващ напуквания.

Грундирането и боядисването са следващите етапи, които извършваме след шпакловането. Грундирането е необходимо за запушване на всички пори, за да не се получи излишно попиване на боя. Така намаляваме разхода на боя. Нанасянето на грунда заздравява основата и след това нанесеният слой боя е изложен на минимален риск от напукване.

Нанесената боя променя изцяло интериора и създава уюта в обстановката. Трябва да изберете правилните цветове, за да пасват на обзавеждането и оформлението с декорации. Затова можете да се посъветвате с интериорен дизайнер. Ако изберете цвят, който се окаже неподходящ, скоро може да се наложи ново боядисване. Избегнете това с правилния избор на цвят на боята.

Въздушното боядисване, което извършваме, е бързо и качествено. Може да се прилага и при боядисване на екстериора, и при интериора.

Изберете вида боя според това, какви са предимствата. Много хора избират латексни бои, тъй като се поддържат лесно и могат да се почистят само с влажна кърпа. Освен че лесно образуват гладък слой, този слой дава възможност на стените да "дишат". Друг подходящ избор, който предлагаме при заявки за боядисване, е блажно боядисване, също с добро качество и дълготрайност. Можем да ви помогнем в избора на вида боя за вашия интериор и екстериор.

Изпълняваме боядисване с латекс – бял или цветен, или блажно боядисване, с наши материали.

Освен шпакловане и боядисване изпълняваме и задачи като обръщане на врати и прозорци, зидария с газобетон, с тухли, полагане на мазилка – драскана и пердашена, пердашена замазка и други зидарски дейности.

Боя
грунд за латекс с материалите 5.00 лв/м2
боя латекс - бяло с материалите 10.20 лв/м2
боя латекс - бяло без материал 7.50 лв/м2
боя латекс - цветно с материал 14.00 лв/м2
боя латекс - цветно без материал 10.00 лв/м2
блажно боядисване с материалите 20.00 лв/м2
поправки на блажно 5.00 лв/м2
тапети от 8.40 до 16.00 лв/м2
сваляне на тапети 5.00 лв/м2
изстъргване на постна боя 5.00 лв/м2
начукване на блажна боя 5.00 лв/м2
Мазилки, замазки, шпакловки, зидарии
грунд за шпакловка с материали 5.00 лв/м2
шпакловка с теракол 12.00 лв/м2
шпакловка теракол с мрежа 12.00 лв/м2
гипсова мазилка 12.50 лв/м2
шпакловка с гипсово лепило 10.20 лв/м2
фина шпакловка с "Колоркит" или "Шиитрок" 10.20 лв/м2
шприц за гипс с материалите 3.50 лв/м2
монтаж на ръбохранители 5.00 лв/м
изправяне на ъгъл - вътрешен 10.00 лв/м
запълване на фуги при смяна на дограма 7.00 лв/м
обръщане на врати и прозорци 16.00 лв/м
обръщане на врати и прозорци над 5 см отвор 28.00 лв/м
запълване на канали 5.00 лв/м
зидария с газобетон 26.00 лв/м2
зидария с тухли 20.00 лв/м2
зидария за присвояване на балкон 300.00 лв/бр.
драскана мазилка 36.00 лв/м2
мазилка пердашена 28.00 лв/м2
замазка пердашена - до 5см 28.00 лв/м2
над - 5см 36.00 лв/м2