Електро услуги

Електроинсталациите са важна част от довършителните и ремонтните дейности. Нашите специалисти по изграждане и ремонт на електроинсталации са на ваше разположение. Потърсете ни за всички дейности, които са свързани с изграждане на електроинсталации в домове, вили, производствени сгради, офиси, хотели, ресторанти и други.

Електроинсталациите се повреждат често. Ако повредата не се отстрани бързо, може да се създадат условия за сериозни проблеми и да се стигне до нещастни случаи. Повредите в електрическата инсталация могат да предизвикат дори пожари. Затова ни потърсете веднага при възникване на повреда в електрическата инсталация в дома, офиса или друго работно място. Спестете си големи неприятности и щети. Ще се отзовем бързо и ще извършим необходимия ремонт.

Когато се наложи да се подмени съществуваща електроинсталация или електротабло, обърнете се към Мейв Строй ЕООД.

Предлагаме също така монтаж или ремонт на стълбищно осветление и домофонни инсталации.

Можете да ни възложите подмяна на апартаментно табло, както и подмяна на захранващи линии.

Основните електро услуги включват къртене на канали за електроинсталации в бетон и в тухла, полагане на инсталации в тухлени и панелни жилища.

Монтираме както електротабла, така и предпазители, контакти, ключове и лампи.

Разчитайте на професионализма на нашите електротехници, които са опитни и отговорни, с тясна специализация. Нашите специалисти започват с проверка на ситуацията на място и предлагат най-подходящия начин на изграждане или ремонт на електроинсталации. Те разполагат с всички необходими инструменти и уреди както за проверка, така и за ремонт.

Електроинсталации
къртене на канал за ел. в бетон 7.00 лв/м
къртене на канал за ел. в тухла 5.00 лв/м
електро в тухла 25.00 лв/точка
електро в панел 35.00 лв/точка
монтаж на ел. табло 60.00 лв/бр.
монтаж на предпазител 14.00 лв/бр.
монтаж на контакти 8.00 лв/бр.
монтаж на ключове 8.00 лв/бр.
монтаж на лампи 10.00 - 40.00 лв/бр.