Къртене, чистене, извозване

Къртенето е трудна и замърсяваща дейност, след която се налага доста чистене. Преди ремонт се налага повече или по-малко къртене на различни повърхности, стени и други. За това са необходими както опит, така и специализирано оборудване.

Разчитайте на Мейв Строй ЕООД за почистване след къртене и извозване на отпадъците до депата за строителни отпадъци. Осигуряваме и контейнери за натоварване на отпадъците.

За запазване от замърсяване извършваме облепване на повърхностите с найлон.

Нашите специалисти извършват всички услуги от началото на къртенето и събарянето до почистването, натоварването в контейнери и извозването до места, на които се изхвърлят строителни отпадъци.

Извършваме къртене на бетон, на тухли, на плочки – в коридори, кухни, басейни и други, на бани, на тоалетни, на подпрозорци, на комини, на лети мивки и други. При къртенето на подпрозорци и други предварително демонтираме старата дограма и винкела. Къртим замазки, мазилки, мозайки и други.

Можете да направите заявка за къртене и събаряне на стари постройки, както масивни къщи, така и бараки, на огради и други. Ще ви предложим конкурентни цени и ще извършим къртенето и събарянето така, че да няма рискове от нещастни случаи. Използваме подходящи уреди и оборудване, с които извършваме къртенето. Нашите специалисти са с опит и използват всички необходими предпазни средства. След това натоварваме всички отпадъци в контейнери и ги извозваме до депо за строителни отпадъци, като оставяме терена разчистен за ново строителство или за използване за други цели.

Къртене и изхвърляне
къртене и изхвърляне 450.00 лв/м3
контейнер 180.00 лв/бр.
качване на материали според обекта
изхвърляне на материали според обекта
облепване с найлон според обекта